Union Bank ofron financim për të gjitha bizneset e vegjël dhe të mëdhenj që operojnë në fushën e turizmit si hoteleri dhe bujtina, duke mbështetur nevojat e tyre për investime dhe rinovime.

Investoni në:

  • Rinovime për përmirësimin e cilësisë të ambienteve të biznesit
  • Panele fotovoltaike

Merrni Paketën e Biznesit për Turizmin nga Union Bank, dhe përfitoni:

  • Aprovim i shpejtë 
  • Pa hipotekë deri në 100 mijë Euro

Mundësi për të përfituar nga Programi AATSF https://aatsf.com.al/

Ju prezantojmë me paketën e produkteve dhe shërbimeve tona me kushte preferenciale, të krijuara posaçërisht për ju.

Paketa e Biznesit për Turizmin
Hapja e llogarisë në dy monedha të ndryshme Pa komision
Depozitime cash në llogari (në sportel ose në ATM) Pa komision
Karta e Debitit Pa komision
UB_Online Pa komision
Komisioni mujor 600 Lek/Muaj ose 5 Euro/muaj
Përfitimet
Kartë krediti Biznesi Deri në 5’000 Euro

Union Bank ju vendos në dispozicion menaxherin tuaj të biznesit, të gatshëm në çdo kohë për t’ju këshilluar dhe shërbyer në plotësimin e kërkesave tuaja.

Për më shumë informacion ju ftojmë të na kontaktoni në adresën e-mail: shitje-sme@unionbank.al si dhe në çdo degë Union Bank.