JU DUHEN PARA DHE NUK
DËSHIRONI TË TËRHIQNI FONDE
NGA DEPOZITAT TUAJA?

Nëse jeni klient depozitues dhe ju duhet financim, Union Bank ju vjen në ndihmë pa qenë nevoja të tërhiqni nga fondet tuaja. Me Kredinë e Sigurtë ju mund të merrni financim me norma preferenciale për nevojat tuaja në mobilim, pushime, etj.

Perfitoni

  • – Financim deri në 95% të shumës së depozitës;

    – Interesi i kredisë +2.5% mbi normën e depozitës;

    – Procedura të shpejta.

Afati i shlyerjes

  • – Kredi Standarde: Sipas afatit të financimit për produktet kreditore dhe i negociueshëm sipas kërkesës së klientit.

    – Kredi Bullet: Deri në datën e maturimit të depozitës.

Apliko në:

Telefononi pa pagesë:
0800 0800