0 komision me Kartën e re të Kredititit Mastercard nga Union Bank

Ende nuk e keni një kartë krediti? Ejani në Union Bank dhe aplikoni për tu pajisur me kartën e kreditit në monedhën e preferuar Lekë ose Euro dhe përfitoni rimbursim të komisionit të kartës nëse kryeni të paktën 5 transaksione blerjeje në çdo pikë shitje POS ose online.

Përfitoni:

 • – 0 komision lëshimi për 3 vitet e para për kartën në Lekë .
  – 0 komision mirëmbajtje për vitin e parë për kartën në Euro.

 • Si mund të përfitoni nga oferta?

  – Aplikoni menjëherë për kartën tuaj të re, brenda periudhës së fushatës deri në 31 maj 2022.
  – Kryeni me kartën e kreditit minimumi 5 transaksione për blerje në çdo pikë shitje POS dhe online, përgjatë periudhës së fushatës.
  – Nuk klasikohen rastet e rinovimit të kartës.

 • Karakteristikat e produktit

  – Limiti i kartës deri në 1,000,000 Lekë/10,000 Euro
  – Ofrohet në monedhën Lekë dhe Euro
  – Pagesa në POS dhe internet pa komision
  – Kartë Contactless (pa kontakt)
  – Aprovimi i kartës brenda 30 min.
  – Njoftim me SMS pa komision për çdo transaksion që kryeni me kartë.
  – Kontrolloni balancën, paguani detyrimet si dhe menaxhoni limitet e përdorimit të kartës me lehtësi në platformën UB Online.

Për të përfituar nga oferta promocionale na vizitoni në çdo degë Union Bank ose aplikoni direkt online.