Me Kartën e Debitit Mastercard Contactless nga Union Bank, llogarinë e keni në portofolin tuaj, pa qenë nevoja të prisni në radhë për të kryer pagesa, tërheqje, blerje, etj. Apliko tani dhe shijo lehtësinë në përdorim dhe avantazhe pafund!

Kartë Debiti MasterCard

 • Monedha

  Mirëmbajtje

  Lëshim

  Rinovim

  Tërheqje në ATM

  Blerje në POS

  LEK/EUR

  Pa komision

  500 Lekë/ 5 EUR

  500 Lekë/ 5 EUR

  Pa komision

  Pa komision

   

Avantazhet:

  • Karta më e lirë në treg
  • Limite të larta përdorimi
  • Kohë e shpejtë e marrjes në dorëzim
  • Tërheqje cash në rrjetin ATM të Union Bank pa komision;
  • 0 komision për blerje në pikat e shitjeve POS;
  • Menaxhim të llogarisë tënde në UB online
  • Suport 24/7
 • Veprime në POS

  • Blerje dhe pagesa pa komision
  • Transaksione pa kontakt
  • Përdorimi i kartës brenda dhe jashtë vendit

  Blerje dhe pagesa Online

  • Blerje dhe pagesa Online pa komision
  • Përdorimi i kartës brenda dhe jashtë vendit

  Veprime në UB Online

  • Pagesa dhe transaksione nga llogaria e lidhur me kartën
  • Verifikim i gjendjes në llogari
  • Verifikim i kartave dhe limiteve
  • Verifikim i transaksioneve të fundit
  • Kërkesë për Pin / Ndryshim Pin
  • Bllokim karte online
  • Aplikim për kartë shtesë

  Veprime në ATM-të Union Bank

  • Verifikim dhe printim i gjendjes së llogarisë
  • Ndryshim PIN-i sipas dëshirës
  • Tërheqje fondesh
  • Depozitim fondesh

  Dokumentacioni i kërkuar:

  Kartë Identiteti ose Pasaportë

   

  Ju ftojmë të aplikoni në çdo degë Union Bank për të marrë kartën tuaj të debitit.