3 Toka Are në Divjakë, Lushnjë

Cmimi:7,5 €/m2; 6 €/m2; 5 €/m2; Siperfaqe: 3,983 m2; 3,744 m2; 1,687 m2; Vlera totale: 30,000 €; 22,500 €; 8,500 €;  Vendodhja: Divjakë, Lushnjë   Kliko ketu per me shume

Toke Are me siperfaqe 1,650 m2, Fshati Rinia, Porto Romano, Durres

Siperfaqe: 30,00 m²  Vendodhja: Porto Romano, (Fshati Rinia, Durres)   Kliko ketu per me shume

Shitet: Toke Are me siperfaqe 1’650 m2, Ishull-Shengjin, Lezhe

Cmimi:3400 lek/m2 Siperfaqe: 1,650 m² Vlera totale: 5,600,000 lek  Vendodhja: Ishull-Shengjin, Lezhe   Kliko ketu per me shume

Shitet: Njesi+Bodrume, Lagja “28 Nentori”, Vlore

Cmimi Bodrum: 154 €/m2 Siperfaqe Bodrum: 130 m2, 145.6 m2 Vlera totale Bodrum: 19.968 €, 22.365 €   Cmimi Njesi: 461 €/m2, 461 €/m2, 293 €/m2 Siperfaqe Njesi: 255 m2, 262 m2, 47.8 m2 Vlera totale Njesi: 117.504 €, 120.730 €, 14.000 €   Vendodhja: Lagja “28 Nentori”, Vlore   Kliko ketu per me shume

Shitet ose jepet me Qera: Ndertese me siperfaqe 231 m2, Lagja “Shenkoll”, Elbasan.

Cmimi:135€/m2 Vlera totale:31,000€ Siperfaqe: 231 m2 Vendodhja: Lagja “Shenkoll”, Elbasan. Komente:Union Bank ka në pronësi nje ndertese e cila eshte perdorur si Furre Buke dhe eshte ne gjendje shume te mire. Ndertesa ndodhet ne nje zone industriale dhe tregetare te Elbasanit, prane kryqezimit te rrugeve “Thoma Kalefi” dhe “Aleks Vini”. Per efekt te vendodhjes, prona ka mundesi te…

Shitet :Toke Are e ndodhur ne Barbulloje, Lezhe (Zona e plazhit, Tale), Lezhe

Cmimi: 238,600 € Siperfaqja e tokes are:6,731 m2 Vendodhja: Barbulloje, Lezhe, Zona e plazhit, Tale Kliko ketu per me shume

Shitet :Truall dhe Ndertese 2 dhe 3 kate, e ndodhur ne Lagjen “3 Heronjte”, Shkoder

Cmimi: 498.000 € Siperfaqja e truallit: 1,914 m2 Siperfaqja totale ndertimore: 1,980 m2 Vendodhja: Lagja “3 Heronjte”, Shkoder Kliko ketu per me shume

Shiten : 2 Njesi, ne nje objekt shumekatesh, shume afer Portit ne Durres:

Cmimi njesia N18: 146.000 € Siperfaqja e njesise N18: 202 m2   Cmimi njesia N22: 67.000 € Siperfaqja e njesise N22: 106 m2 Kliko ketu per me shume

Shitet ose jepet me qera :Njesi sherbimi, Rr. Viktimat e Pojanit, Korce:

Cmimi njesia: 95.200 euro Siperfaqja e njesise: 121 m2 Kliko ketu per me shume

Shiten 2 troje + ndërtesa, Lagjja “Kadri Qystri” Lushnje

1.Siperfaqja e truallit: 722 m2 1.Siperfaqja e nderteses(1 kat, magazine): 110 m2 1.Cmimi: 3,900,000 leke 2.Siperfaqja e truallit: 2,300 m2 2.Siperfaqja e nderteses(1 kat, magazine): 518.0 m2 2.Cmimi: 8,800,000 leke Kliko ketu per me shume

Tokë Are me sipërfaqe 10’000 m2, Ishull-Shengjin, Lezhe

Cmimi: 1,800 lek/m2 Siperfaqe: 10,000 m² Vlera totale: 18,000,000 leke Kliko ketu per me shume

3 Njesi + 2 Bodrume, Shkëmbi i Kavajës, (Shkallnur, Durres) 2

Cmimi njesi: 267 €/m2; 208 €/m2; 220 €/m2; Siperfaqe Njesi: 122,92 m2; 148,99 m2; 120,5 m2 Vlera totale Njesi: 32,800 €; 31,000 €; 26,500 €; Cmimi Bodrum: 193 €/m2; 166 €/m2; Siperfaqe Bodrum: 134,69 m2; 120,6 m2 Vlera totale Bodrum: 26,000 €, 20,000 € Vendodhja: Shkembi i Kavajes (Shkallnur, Durres) Kliko ketu per me shume

Shitet resorti Kam (Truall dhe Ndërtesë) Ibe e poshtme, Tirane

Siperfaqja e truallit: 5,565 m2 Siperfaqja totale ndertimore: 1, 080.7 m2 Cmimi: 700.000 € Kliko ketu per me shume

3 Toka Are në Porto Romano (Fshati Rinia, Durrës)

    Siperfaqe Toke: 39,850 m2; 5,049 m2; 25,002 m2 Vendodhja: Porto Romano (Fshati Rinia, Durres)   Kliko ketu per me shume