LLOGARI
KURSIMI

Llogaria e Kursimit është kombinim i shkëlqyer i fleksibilitetit të fondeve të lira, me norma të favorshme interesi, duke kombinuar karakteristikat më të mira të Llogarisë Rrjedhëse dhe të Depozitës me Afat.

Perfitoni

  • – Interes të favorshëm sipas balancës tuaj mujore.

    – Mundësi kursimi sistematik nëpërmjet Standing Order.

    – Kryeni depozitime, tërheqje dhe transferta pa kufizim në llogarinë tuaj.