LAJMET E FUNDIT ...

Union Bank merr 5 milionë euro linjë kredie nga EBRD, për financimin e tregtisë

Duke synuar të rrisë aktivitetin e financimit të tregtisë, Union Bank i është bashkuar Programit të Lehtësimit të Tregtisë (TFP) të Bankës Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (EBRD).  Sipas një njoftimi zyrtar për shtyp të EBRD, dy partnerët afatgjatë kanë nënshkruar një marrëveshje në Tiranë gjatë ditës së sotme, në bazë të së cilës Union Bank do të jetë një bankë, që do të leshoje garanci për financimin e tregtisë për të mbështetur aktivitetin e importit dhe eksportit të kompanive vendase.

...kliko per me teper

Union Bank me Kombetaren Kuq e Zi

Ne nje organizim ne ambjentet e Hotel Tirana International, stafi i Deges Qendrore dhe ai i Departamentit te Marketingut ju dha karta krediti Kuq e Zi, lojtareve te rinj te Kombtares dhe trajnerit z Christian Panucci.  

Urojme qe karta e kreditit  mastercard, me simbolin shqiponje te kombetares, ti sjelle fat kombetares 

...kliko per te pare fotot

Bli me Karten "Kuq e Zi"

Super Oferte per te gjithe mbajtesit e kartes Kuq e Zi , cmim preferencial per blerje tek dyqani zyrtar I FSHF-s.
Bli me karten Kuq e Zi dhe perfito zbritje deri ne 50 % ne dyqanin zyrtar te FSHF-s. 
Union Bank, sponsor zyrtar i Kombetares se Futbollit siguron nje super oferte per te gjithe klientet e saj qe jane te pajisur me Karten Kuq e Zi.

...kliko per me teper

 


UnionBank ne Media