Aplikoni fare lehtë për kredinë që ju duhet duke vizituar pikën më të afërt Unionnet-Western. Nëpërmjet rrjetit të më shumë se 700 agjencive Unionnet-Western Union në të gjithë Shqipërinë tani jemi dhe më pranë jush.

Ne ju ofrojmë:

  • Interesat më të mira në treg.
  • Sipas monedhës së preferuar LEK/EUR/USD.
  • Zero burokraci, procedura të shpejta.

Për çfarë kredie mund të aplikoni:

– Kredi konsumatore për qëllime të ndryshme;

– Kredi për të blerë apo ndërtuar shtëpinë tuaj;

– Kredi për biznes, etj.

Kryeni aplikimin për kredi konsumatore vetëm me ID dhe kredia aprovohet brenda 24 orëve.

Gjithashtu në pikat  Unionnet-Western Union ju mund të kryeni pagesën e këstiti të kredisë apo kartës së kreditit.

Ne ju shërbejmë kudo ku ndodheni, me shpejtësi dhe profesionalizëm.