Ju prezantojmë me Paketën “Biznes Ekstra”, një paketë me produkte dhe shërbime me kushte preferenciale e krijuar posaçërisht për biznesin tuaj.

Union Bank ju vendos në dispozicion menaxherin tuaj të biznesit, të gatshëm në çdo kohë për t’ju këshilluar dhe shërbyer në plotësimin e kërkesave tuaja.

Merrni Paketën “Biznes Ekstra” dhe përfitoni:

Kartë  Krediti automatike:

 •  Deri në 5’000 Euro për të kryer pagesat e biznesit tuaj

Overdraft automatik: 

 • 100% e shitjeve mujore të biznesit 
 • Deri në 70,000 Euro
 • Hipoteka nuk është kusht

Paguaj 1 komision për 3 produkte dhe shërbime.

Paketa Biznes EKSTRA Shërbimet që përfitoni
1. Llogari rrjedhëse 2 llogari rrjedhëse në monedha të ndryshme
2. Kartë debiti 1 kartë debiti e lidhur me të dyja llogaritë për tërheqje dhe depozitime në ATM deri në 7’000 Euro
3. UB Online

Nëpërmjet UB Online kryeni kudo dhe në çdo kohë:

 • Të gjithë pagesat ndaj tatimeve/doganës apo thesarit pa komision.
 • Transferta me komisione preferenciale:
  • Transferta në nisje:  Komision 0.1%, Min 10 Euro/Usd, Max 150 Euro/Usd
  • Transferta në mbërritje: Komision 0.1%, Min 5 Euro, Max 50 euro/Usd
  • Pa komisione SWIFT
Komisioni Mujor 600 LEK ose 5 Euro

Për më shumë informacion na vizitoni në çdo degë Union Bank ose na kontaktoni në adresën e-mail: shitje-sme@unionbank.al