Këtë verë ju shpërblejmë për çdo blerje me kartat Mastercard.

Union Bank në bashkëpunim me Mastercard ju shpërblen për çdo përdorim të kartës tuaj të debitit dhe kreditit.
Përdorni sa më shumë kartat Mastercard nga Union Bank për blerjet tuaja dhe rritni shanset për të fituar.
Nëse ende nuk keni një kartë Mastercard, ejani aplikoni për të marrë kartën tuaj!

Oferta

    • Bëni të paktën 10 ose më shumë blerje në shumën kumulative minimale 30.000 LEK me kartë tuaj Mastercard.
    • Çdo muaj, deri në fund të shtatorit, 3,000 mbajtësve të parë të kartave të cilët plotësojnë kriterin më lart do t’ju kthehen 1, 000 lekë në llogari.

Përjetoni çdo moment në maksimum dhe shijojeni verën plot me përfitime me kartat Mastercard nga Union Bank.

Oferta promocionale ështe e vlefshme nga data 01 korrik- 30 shtator 2023.