PLOTËSONI
ÇDO DËSHIRË TUAJËN

ME KREDINË KONSUMATORE

Kredia konsumatore mundëson financim për qëllime të ndryshme sipas kërkesës suaj. Me këtë kredi ju mund të ridekoroni shtëpinë, të blini mobilje, elektroshtëpiake, të studioni, etj. Union Bank ju ofron fleksibilitet në procedura dhe kushte mjaft të favorshme.

Perfitoni

 • – Financim nga 30.000 Lekë

  – 2 mln Lek pa kolateral

  – Aprovim i menjëhershëm

  – Afat maksimal deri në 7 vjet

  – Këste mujore fikse

Dokumentacioni i nevojshëm

 • – Çertifikatë familjare ose librezë/faturë utilitetesh.

  – Dokumenta që vërtetojnë të ardhurat.

Normat e interesit

 • -Interesa fikse të pandryshueshme gjatë gjithë kohëzgjatjes së kredisë duke filluar nga 8.9 %

Apliko në:

Telefononi pa pagesë:
0800 0800