Duakredi – 5 mjete për aplikimin dhe aprovimin e kredisë që përdorin klientët tanë

Ju kujtohet sa mundime keni kaluar për të aplikuar për një kredi? Sa vajtje-ardhje, sa herë keni ndërprerë punën, sa herë keni nxituar apo jeni bllokuar në trafik?

 

Tashmë ka një mënyrë më të thjeshtë për aplikimin dhe aprovimin e kredisë.

 

Ne në Union Bank, kemi vlerësuar këto shqetësime, ndaj kemi vënë në dispozicionin tuajtuaj shërbimin DUAKREDI për aplikimin dhe aprovimin e kredisë që kërkoni. Nëpërmjet Duakredi, klientët tanë aplikojnë dhe marrin aprovimin, drejtpërdrejt dhe menjëherë, pa qenë nevoja të vini në bankë.

 

Por, çfarë duhet të bëni konkretisht?

Mjafton të plotësoni dhe dërgoni të dhënat e kerkuara dhe një punonjës i Union Bank do t'Ju kontaktojë menjëhere.

 

Nëse dëshironi, mund të plotësoni personalisht Aplikimin e plotë.

 

Ju mund të kontaktoni me Union Bank

 

  -0800 0800 - duke telefonuar falas

  -This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - duke kontaktuar me email

  -Skype/duakredi- unionbank – duke komunikuar live me  punonjësit e Union Bank

  -facebook/duakredi-unionbank – duke aplikuar personalisht

  -www.unionbank.al/dua-kredi – duke plotësuar aplikimin online

 

 

 

 

Shperndajeni:

      

 

Plotesoni te Dhenat

Aplikim Kredie per Individe

Te dhena mbi Kredine

Te dhenat e Aplikantit

Aplikim i Plote

* Aplikimi i Plote eshte fakultativ.

Kliko ketu per te shkarkuar formularin ne PDF