Karta e Kreditit “Kuq e Zi” nga Union Bank është një produkt me një design unik, një kartë speciale për të gjithë ata që dëshirojnë të kenë gjithmonë me vete simbolet tona kombëtare duke e kthyer çdo blerje në një emocion të veçantë për mbajtësit e kësaj karte.

Union Bank është sponsor zyrtar i Kombëtares Shqiptare të Futbollit duke mbështetur tashmë prej vitesh në çdo hap skuadën e zemrës së gjithë Shqiptarëve.

Avantazhet:

  • Limit Kreditor deri në 10.000 Eur
  • 0% komision për blerjet në POS dhe Online brenda dhe jashtë vendit
  • Blerje të sigurta me 3D Secure
  • 100% limiti ditor i përdorimit për blerje dhe pagesa në POS
  • Pagesa Contactless

Veprime në POS:

  • Blerje dhe pagesa
  • Transaksione pa kontakt
  • Pagesë me këste në Pos Union Bank

Veprime në UB Online:

  • Verifikim i kartave dhe limiteve
  • Verifikim/akses i faturave dhe transaksioneve të fundit
  • Pagesë e detyrimeve të kartës
  • Verifikim dhe ndryshim i limitit të përdorimit në internet
  • Kërkesë për Pin / Ndryshim Pin
  • Bllokim karte online
  • Krijim për pagesë automatike
  • Aplikim për kartë shtesë

Veprime në ATM-të e Union Bank:

  • Verifikim dhe printim i detyrimit të faturës së fundit
  • Pagesë e detyrimit të kartës
  • Ndryshim PIN-i sipas dëshirës
  • Tërheqje (paradhënie) deri në 100% të limitit të kartës
  • Depozitim fondesh

Karta e Kreditit Kuq e Zi aprovohet në të njëjtën ditë kur kryhet aplikimi dhe aktivizohet menjëherë sapo merret në dorëzim.
Dokumentacioni

 • Kartë Identiteti ose Pasaportë
 • Dokument verifikimi për të ardhurat

Apliko tani dhe shijo të gjitha benefitet e Kartës Kuq e Zi!
Ju ftojmë të na vizitoni në çdo degë Union Bank, pranë agjencive Union Net Western Union ose aplikoni direkt online për të marrë kartën tuaj.