Regjistrim Online

Çdo klient Individ apo Biznes i bankës, i cili ka një llogari aktive rrjedhëse ose kursimi mund të regjistrohet online për të pasur akses në UB Online. Gjatë procesit të regjistrimit ju do të krijoni vetë kredencialet e aksesit (Emrin e Përdoruesit dhe Fjalëkalimin). Nëpërmjet regjistrimit online ju merrni të drejta të kufizura të transaksioneve financiare.

Si mund të regjistrohem?

  • Shkarkoni aplikacionin UB Online nga Play Store (sistem operativ Android) dhe në App Store (për sistemin operativ iOS), ose aksesoni duke klikuar në linkun UB Online që shfaqet në faqen web: www.unionbank.al.
  • Sigurohuni që keni gjithë detajet tuaja bankare.

Për më tej ndiqni hapat në video:

UB Online Regjistrim

Individë

Për më shumë informacion mbi veprimet bankare që mund të kryeni në UB Online klikoni linkun përkatës për të parë Manualet e Përdorimit për Individë:

Biznese

Për më shumë informacion mbi veprimet bankare që mund të kryeni në UB Online klikoni linkun përkatës për të parë Manualet e Përdorimit për Biznese: