Ju mirëpresim të na kontaktoni!

Adresa: Njësia Administrative nr. 9, Sheshi “Ferenc Nopçka”
Kodi Postar 1016,Nr. ndërtesës 5, Tiranë, Shqipëri

+355 4 238 9111

Drejtohuni në degën/agjencinë më të afërt Union Bank.

Për çdo ankesë apo pakënaqësi që mund të keni lidhur me shërbimet apo produktet e bankës
ju lutem shkruani në email-in unionbank@unionbank.al ose plotësoni Formularin e Ankesës më poshtë.

Union Bank mirëpret çdo feedback të klientëve tanë, ndaj ne jemi në përpjekje të vazhdueshme për të
përmirësuar shërbimin e ofruar duke qenë më pranë nevojave të klientëve tanë.

Të gjitha ankesat tuaja do të trajtohen ndershmërisht në kohën dhe mënyrën e duhur për përmirësimin

e shërbimit të ofruar.

    TË DHËNAT E ANKESËS