përfitimet e kredisë

financim

FINANCIM DERI NË 2'000'000 LEKË

Deri në 7 vjet
me këste fikse

aprovim

APROVIM I SHPEJTË

Mundësia e trajtimit të rastit
online me shërbimin Dua Kredi

rimbursim

Rimbursim pas investimit të kryer

15% të vlerës së kredisë, nëse bëni vetëm nje tip investimi
20% të vlerës së kredisë pËr dy ose më shumë tipe investimi

kursim

kursim energjie

Shpenzo më pak dhe paguaj më pak në
faturat e tua mujore të energjisë.

ofertat tona

oferta #1

15

%

përfito

Merr tani një kredi si investim për një përmirësim ekoefiçent dhe përfito 15% rimbursim.

Shembull Për një financim 500.000 Lekë për rinovimin e dritareve të banesës, klientit i kthehen mbrapsht 75.000 Lekë rimbursim.

oferta #2

20

%

përfito

Merr tani një kredi si investim për dy ose më tepër përmirësime ekoefiçente dhe përfito 20% rimbursim.

Shembull Për një kredi 500.000 Lekë për rinovimin e dritareve të banesës dhe izolimin e mureve, klientit i kthehen mbrapsht 100.000 Lekë rimbursim.

oferta #3

35

%

përfito

Merr tani një kredi si investim për përmirësim ekoefiçent në disa banesa dhe përfitoni 35% rimbursim.

Shembull Nëse banorët e një pallati marrin një kredi për izolimin e mureve dhe instalimin e një sistemi ngrohës qëndror për një kredi 500.000 Lekë, klientëve u kthehen mbrapsht 175.000 Lekë rimbursim.

Informohu për Kredinë Kursim+

ofertë e personalizuar

për më shumë informacion
telefononi falas në

0800 0800

merrni nje ofertë të personalizuar

Shembull Kursim+ me kolateral:

Shuma e financimit 20.000 Euro

Afati 60 muaj

Kësti 372 Euro

Interesi që paguan klienti në total është 2.320 Euro

Granti që përfiton klienti është 4.000 Euro

Shembull Kursim+ pa kolateral:

Shuma e financimit 200.000 Lekë

Afati 12 muaj

Kësti 18.072 Lekë

Interesi që paguan klienti në total është 16.864 Lekë

Granti që përfiton klienti është 40.000 Lekë

na kontaktoni

telefononi falas në

0800 0800

dërgoni email në

[email protected]

na ndiqni në