LAJMET E FUNDIT ...

Union Bank për bankierët e vegjël 

Ditën e martë dt. 13 Mars 2018, Union Bank mirëpriti fëmijët e stafit të Bankës në moshë shkollore në organizimin e aktivitetit...

  ...kliko per me teper

Union Bank dhuron 40 kompjutera për shkollat e qarkut të Kukësit.

Me rastin e festës së 7 Marsit Union Bank me iniciativën e Degës së saj në Kukes dhuroi për Drejtorinë Arsimore Kukës 40 kompjutera, të cilat do të shpërndahen për të gjitha shkollat e qarkut.

   ...kliko per me teper

Ridizenjimi i aplikacionit te sherbimit Mobile Banking 

Union Bank ne bashkepunim dhe me kompanine Asseco ka realizuar ridizenjimin e aplikacionit te sherbimit mobile banking UB Mobile per te gjithe perdoruesit e ketij sherbimi duke qene gjithmone ne te njejtat standarte dhe me bankat e tjera pera I perket sherbimeve dixhitale.

  ...kliko per me teper

Union Bank merr 5 milionë euro linjë kredie nga EBRD, për financimin e tregtisë

Duke synuar të rrisë aktivitetin e financimit të tregtisë, Union Bank i është bashkuar Programit të Lehtësimit të Tregtisë (TFP) të Bankës Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (EBRD).  Sipas një njoftimi zyrtar për shtyp të EBRD, dy partnerët afatgjatë kanë nënshkruar një marrëveshje në Tiranë gjatë ditës së sotme, në bazë të së cilës Union Bank do të jetë një bankë, që do të leshoje garanci për financimin...

...kliko per me teper

 

 


UnionBank ne Media