Union Bank, në bashkëpunim me Unionin Financiar te Tiranës ofron tashme prej tre vjetësh në rrjetin e degëve te saj dhe shërbimin “Western Union”.

Nëpërmjet këtij shërbimi, Ju mund të transferoni para, kudo që të ndodheni, duke përfituar nga facilitetet dhe shpejtësia që ofrohet nga Rrjeti më i madh i transfertave në Botë. Kjo, shoqëruar me mikpritjen dhe gadishmërinë që ofrohet nga një staf i orientuar dhe specializuar më së miri.

Për më shumë informacion rreth këtij shërbimi (klikoni këtu)