Union Bank ne bashkepunim dhe me kompanine Asseco ka realizuar ridizenjimin e aplikacionit te sherbimit mobile banking, UB Mobile.

Persa i perket sherbimeve dixhitale me kete format Union Bank rradhitet ne te njejtat standarte me bankat e tjera. 

Me poshte permiresimet qe jane bere per sherbimin mobile banking UB Mobile.

  • Per telefonat IPhone, aplikacioni eshte pershtatur per t’u perdorur edhe ne versionin IOS 11.
  • Per te dyja llojet edhe IPhone edhe android eshte permiresuar design brendshem i aplikacionit duke e bere edhe me praktik ne perdorim.

                   - Si ishte                                                -  Si eshte bere