Nga gushti 2019 Union Bank futi në shërbim të klientëve të saj në Tiranë tre degë të reja. Degët ndodhen në qendër të Tiranës:

Tek Piazza pas Muzeut Historik Kombëtar, pranë Qendrës Tregtare Toptani dhe në Rrugën e Kavajës ngjitur me Ambasadën Japoneze.