Ne nje atmosfere festive te krijuar nga klientet e shumte te ftuar si dhe nga stafi i deges bashke me te ftuar nga Drejtoria Qendrore dhe rajonet, z Niko Leka zv Kryetar I Bordit te Bankes preu shiritin e inagurimit te deges. 

Festa vazhdoi e shkurter brenda ne dege per tu spostuar me vone ne nje nga lokalet aty prane ku ishte pergatitur nje banket I dedikuar per klientet e Bankes ne Durres.

 

Te pranishmit pelqyen dhe vleresuan artkitekturen kontemporane qe ka dega, arkitekture e cila e rendit ate nder nje nga deget me te bukra dhe moderne ne qytetin e Durresit.

 

Union Bank i uron suksese te metejshme stafit te degeve ne Durres.