Cmimi:135€/m2

Vlera totale:31,000€

Siperfaqe: 231 m2

Vendodhja: Lagja “Shenkoll”, Elbasan.

Komente:Union Bank ka në pronësi nje ndertese e cila eshte perdorur si Furre Buke dhe eshte ne gjendje shume te mire. Ndertesa ndodhet ne nje zone industriale dhe tregetare te Elbasanit, prane kryqezimit te rrugeve “Thoma Kalefi” dhe “Aleks Vini”. Per efekt te vendodhjes, prona ka mundesi te mira perdorimi edhe si magazine ose per veprimtari te tjera tregtare.

Prona ofrohet per shitje ose qeradhenie.