Shitet - Ullishte me sipërfaqe 3,800 m2 dhe 3,000 m2
Mjull-Bathore, Tirane

Cmimi: 63 €/m2
Siperfaqe: 6,800 m2
Tipi i Prones: Ullishte
Vendodhja: Mjull-Bathore, mbi Restorantin "Natyra e Qetë", Tirane

Komente: Union Bank ka në pronësi dy prona-ullishte në një zonë
periferike shumë të preferuar të Tiranës me sipërfaqe 3,800 m2 dhe
3,000 m2. Pronat ndodhen në kodrën mbi Restorantin "Natyra e Qetë",
me pamje shume te bukur nga juglindja dhe jane shume te
pershtatshme per qellime rezidenciale apo biznesi.

 


Kontakt:
Armida Cero
Tel: +355 4 2389075 183
Cel: +355 66 40 66 497
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ;

Diana Goga
Tel;042389023;
cel; 0662072138;
email:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

                                            Data e Publikimit: 14.01.2014