3 Lekë zbritje për çdo litër karburant pranë Bolv Oil

Sipas marrëveshjes së bankës me kompaninë Bolv Oil, duke paguar me kartë karburantin, që blini pranë pikave Bolv Oil fitoni një zbritje prej 3 Lekë për çdo litër. Oferta është e vlefshme për blerje në pikat më poshtë:

• Bolv Oil – Rruga “Hoxha Tahsim”

• Bolv Oil – Laprakë

• Bolv Oil – Prapa Casa Italia

Union Bank dhe Bolv Oil ruajnë të drejtën e ndërprerjes ose ndryshimit të kushteve të kësaj oferte në çdo kohë.