Të nderuar klientë,

Ju njoftojmë se në kuadër të përmirësimit të ambienteve të degëve Union Bank, Dega Shallvare do të jetë e mbyllur ditën e shtunë dt. 22 maj 2021, për arsye punimesh.

Ju mund të vijoni të kryeni veprimet tuaja bankare gjatë ditës së shtunë, në degët si më poshtë:

  • Dega Toptani dhe Dega Kristal ora 10:00 - 14:00
  • Dega Ded Gjo Luli (Piazza) ora 08:30 - 12:30