UB Mobile eshte sherbimi elektronik qe mundeson kontrollin e llogarive dhe kryerjen e transaksioneve bankare 24 ore te dites / 7 dite te javes thjesht duke perdorur telefonin tuaj celular.


Me UB Mobile perfitoni komoditetin e veprimeve bankare kur dhe ku doni ju!

UB Mobile ju mundeson:

Kontrollin e balancave dhe levizjeve te Llogarive Rrjedhese apo te Kursimit;

Kontrollin e balancave per Depozitat dhe Kredite;

Nxjerrje Llogarie (Statement) – Levizjet ne llogari;

Informacion mbi kursin e kembimit;


Transfertat:

Transferta te parave midis llogarive tuaja personale brenda Union Bank;

Nga llogaria juaj ne llogari te personave te tjere brenda Union Bank;