Union Bank bashkohet në dhimbjen e familjeve që humbën të dashurit e tyre dhe iu gjendemi pranë të gjithë të lënduarve nga tërmeti i 26 nëntorit.

Në shenjë mbështetje, Union Bank ka hapur llogaritë e mëposhtme për të mbledhur kontribute për të dëmtuarit:

 

Llogari në Lek emërtimi: UNION BANK KONTRIBUTE PER PASOJAT E TERMETIT

Nr llogarie:  111416563720312 

IBAN AL86214111060111416563720312

 

Llogari në Euro emërtimi: UNION BANK KONTRIBUTE PER PASOJAT E TERMETIT

Nr llogarie: 111416563720128 

IBAN AL10214111060111416563720128

 

Llogari në USD emërtimi: UNION BANK KONTRIBUTE PER PASOJAT E TERMETIT

Nr llogarie: 111416563720141 

IBAN AL47214111060111416563720141

 

Stafi i Union Bank është solidarizuar duke ofruar kontributin e tij dhe ftojmë të gjithë klientët dhe qytetarët e tjerë, për të ofruar ndihmën e tyre pranë çdo dege Union Bank.