Union Bank i bashkohet programit “Youth in Business” nga BERZH.

Union Bank ka kënaqësinë të njoftojë fillimin e bashkëpunimit më të ri me Bankën Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) për lançimin e programit “Të Rinjtë në Biznes” (Youth in Business). Union Bank nëpërmjet këtij programi synon të fuqizojë sipërmarrësit e rinj nën moshën 35 vjeç dhe të ofrojë për këtë segment të dedikuar këshillimin…

Njoftim për klientët e Degës Union Bank Medrese

Union Bank vijon të kujdeset për klientët e saj, duke punuar vazhdimisht për rritjen e cilësisë së shërbimit, si dhe ofrimin e tyre në ambiente komode dhe të përshtatshme për klientët. Në këtë kuadër, Union Bank njofton klientët e Degës Medrese se për arsye rikonstruksioni të ambientit të brendshëm dega do të jetë e mbyllur…

Njoftim për orarin e punës së degëve ditën e premte

Union Bank njofton të gjithë klientët se degët do të vijojnë të operojnë me orar të reduktuar ditën e premte në datat 25 gusht dhe 1 shtator 2023 dhe orari i veprimeve do të jetë 08:30 deri në 13:30. Dega Blloku do të vijojë të qëndrojë e hapur me orar të plotë edhe të premten…

Intervistë e Znj.Flutura Veipi, Drejtore e Përgjithshme Ekzekutive e Union Bank për revistën “Monitor”

Znj. Flutura Veipi, Drejtore e Përgjithshme Ekzekutive e Union Bank në intervistën e saj për revistën “Monitor” na njeh me ecurinë mjaft pozitive të Union Bank për vitin 2022, me tregues të lartë të marzhit neto nga interesat dhe kthimi i kapitalit. Fokusi i Bankës për vitin në vazhdim janë investimet dhe zhvillimet e mëtejshme…

Njoftim për klientët e Degës Durrës në adresën Rr. “Kristaq Rama”.

Union Bank vijon të kujdeset për klientët e saj, duke punuar vazhdimisht për rritjen e cilësisë së shërbimit, si dhe ofrimin e tyre në ambiente komode dhe të përshtatshme për klientët. Në këtë kuadër, Union Bank njofton klientët e Degës Durrës me adresë në Rr.” Kristaq Rama”, se kjo degë do jetë e mbyllur në…

Union Bank ka kontribuar në financimin e monumentin kushtuar shenjtores Nënë Tereza.

Union Bank ka kontribuar në financimin e monumentit kushtuar shenjtores Nënë Tereza, e cila tashmë ndodhet në ambientet e Aeroportit Ndërkombëtar që mban emrin e saj. Me këtë rast, sot në ambientet e këtij Aeroporti u zhvillua ceremonia e inaugurimit të këtij monumenti, vepër e skulptorit, Z. Ilirjan Shima. Kjo ceremoni u zhvillua pikërisht sot…

Intervistë në revistën “Monitor” me z. Gent Drita, Drejtor i Divizionit të Kredisë në Union Bank

Z. Gent Drita, Drejtor i Divizionit të Kredisë në Union Bank në intervistën e tij për revistën Monitor flet mbi ndikimin e rritjes së inflacionit në cilësinë e portofolit të kredisë si dhe për kategoritë e klientelës që parashikohen të preken më shumë nga kjo situatë. Z. Drita parashikon se efektet e kësaj situate në…

Union Bank dhe Bashkia Tiranë nënshkruajnë marrëveshjen për Kartën e Studentit 2 në 1

Union Bank sjell për herë të parë në treg Kartën e Studentit 2 në 1 në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës dhe Agjencinë e Rinisë pranë saj. Me këtë rast është nënshkruar marrëveshja e bashkëpunimit nga  Znj. Flutura Veipi, Drejtore e Përgjithshme Ekzekutive e Union Bank dhe Kryetari i Bashkisë Tiranë, Z. Erion Veliaj. Kjo…

Union Bank realizon emetimin e tretë të obligacioneve me ofertë private

Union Bank realizoi me sukses në 1 Shtator 2022 emetimin e tretë të obligacioneve afatgjata me ofertë private, me vlerë totale 3 milionë Euro, i cili u realizua pas 2 emetimeve prej 2 milionë Eurosh, të kryera me sukses në Shkurt 2020 dhe Tetor 2021. Treguesi i Mjaftueshmërisë së Kapitalit të Union Bank është rreth…

Njoftim nga Union Bank për Kushtet e Punës

Të nderuar Klientë, Faleminderit që zgjidhni të përdorni shërbimet e Union Bank. Ne përpiqemi gjithmonë t’ju ofrojmë produkte dhe shërbime sa me të mira për të plotësuar të gjitha nevojat tuaja bankare. Platforma dixhitale UB Online, një platformë shumë e lehtë për t’u përdorur dhe me elementet më novatore të sigurisë, ju mundëson të kryeni…