fbpx

E DUAM PUNËN TUAJ!

Ju qëndrojmë pranë me Paketën e Likuiditetit nga Union Bank

Paketën e Likuiditetit nga Union Bank

PËRFITIMET E PAKETËS SË BIZNESIT

Aprovim i shpejtë

Kredi brenda
10 DITËVE

DERI NË 100.000 EUR

merr kredinë që i përshtatet
biznesit tuaj

Lehtësi në procedura

FLEKSIBILTET NË KOLATERAL

Komision disbursimi 0.5%

KMSH 3-MUJORE

MasterCard
për biznesin tuaj

LIMIT AUTOMATIK DERI NË 2,000 EUR

E-Banking

0 KOMISION PËR 3 MUAJ

Me Union Bank, Biznesi juaj rimëkëmbet shumë shpejt

nga pasojat që solli Virusi COVID-19

E duam punën tuaj. Ju duam këtu.

Për më shumë informacion telefononi falas në

0800 0800

merr një ofertë të personalizuar

Shembull 1

Kredi për shpenzime të ndryshme biznesi

 • Shuma e financimit 2,000,000Lek
 • Afati 36 muaj
 • Kësti 70,000 Lek

Shembull 2

Kredi për kosto operative

 • Shuma e financimit 5,000,000 Lek
 • Afati 36 muaj
 • Kësti mujor 157,000 Lek

Shembull 3

Overdraft për invetar

 • Shuma e finacimit 50,000 Euro
 • Afati 12 muaj
 • Kësti mujor 354 Euro

Shembull 4

Kredi për kapital pune

 • Shuma e finacimit 50,000 Euro
 • Afati 36 muaj
 • Kësti mujor 3,000 Euro

DETAJET E PAKETËS

Ju lutemi plotësoni të dhënat dhe një specialist do t’ju kontaktojë për një ofertë të personalizuar.

Plotësoni Formën

Për biznesin tuaj
Për Ju