Lista e Kompanive me të cilat bashkëpunon Union Bank

 

Kompania Lloji i aktivitetit Qyteti Informacion Shtese

SmartMoto

Paisje

Tirane 

Klinika Zogu i I

Klinike

Tirane 

REDLINE

Elektronik

Tirane

SHPRESA AL

Pajisje Elektronike

Tirane/Durres/Shkoder

Globe Pajisje elektronike dhe elektroshtepiake

Tirane / Fier / Vlore / Lezhe / Elbasan / Sarande

Paola Bici Artikuj Industrial

Tirane

Evolflex Dyshek

Tirane

Behar Bici Artikuj Industrial

Elbasan

Megaflex Dysheke, Krevat Ortopedik, Jastik, Aksesore Gjumi

Durres

Top Shop Paisje te ndryshme per shtepine Tirane / Lushnje/ Berat/ Shkoder / Elbasan / Durres / Fier / Vlore / Korce / Gjirokaster / Lezhe Me teper Info
Go Tech Elektroshtepiake  Tirane/ Durres / Korce / Lezhe Me teper Info
ATOM shpk Paisje kompjeturike & telefoni Tirane Me teper Info
Keit Albania Kirurgji estetike Tirane Me teper Info
Shaga- Mobileri Mobileri Tirane/Fier Me teper Info
Union Travel Agjenci Turistike Tirane Me teper Info
AZA Elektronics Paisje Elektroshtepiake Tirane / Vlore / Elbasan / Fier / Kavaje
My Home Dyer/mobile te ndryshme Tirane / Korce
ALB AM shpk Elektroshtepiake Tirane
Alb-Zeus   Paisje Elektroshtepiake Tirane
Albtours "D"- VAS  Agjenci Turistike Tirane
American Fitness Pajisje per palester Tirane
Arjon shpk Produkte Hidrosanitare Tirane
Bctv shpk Paisje te ndryshme per shtepine Tirane
Be-so Paisje Elektroshtepiake Tirane
Billa & Co  Paisje Hidrosanitare Tirane / Durres
Brunes shpk Mobilje, Hidrosanitare Tirane / Vlore / Lezhe
Delta sha Mobile, Hidrosanitare, Pllaka Tirane / Durres / Elbasan / Fier / Shkoder / Lezhe / Sarande
Dermo Life Kirurgji estetike Tirane
Drita e Diturise Fondacion Shkolle Private Tirane
Dyqantaxi Aparate telefonike Tirane
Elektroshtepiake Cikallesh  Paisje HidrosaPaisje Elektroshtepiake Tirane
Euromedica Klinika Kirugjise Estetike Tirane
Evol-Flex Dysheke Tirane
Fitness Unic  Abonime Palestre Tirane
Invast shpk Tregtim Dysheqesh Tirane
JD Expert Paisje Elektroshtepiake Tirane
Servis Tani Telefoni Celulare, Elektronike, etj Fier
My Home Dyer/mobile te ndryshme Tirane
PC Store Paisje kompjeturike & telefoni Tirane
Studio Plus Dysheke Tirane
Shtaro Shpk Hidrosanitare, ndricues, materiale elektrike, hidraulike Durres
Notti Matterassi Dysheke & Paisje shtepie Tirane
Evol-Flex Dysheke Tirane
Celulare – Emirlanda Elezi Pike shitjesh aparate telefonike ne F Kruje Fushe Kruje
Albtours "D"- VAS Agjenci Turistike Tirane
Aredo Sud Mobileri Vlore
Ariston Paisje Elektroshtepiake Vlore
Arjon shpk Produkte Hidrosanitare dhe materiale te tjera Tirane
Celulare – Altin Rroshi Pike shitjesh aparate telefonike ne F Kruje Fushe Kruje
Distribrands Elektroshtepiake Tirane
DOCI SHPK Elektroshtepiake Lezhe
Elektroshtepiake CELA Elektroshtepiake Lushnje
EMIS-NM Pllaka/ Bojra Shkoder
Fagrela Klinike Dentare Vlore
Fitness Unic Abonime Palestre Tirane
Global Servise Paisje Elektroshtepiake Tirane
Globe Mass 2 Paisje Elektroshtepiake Fushe Kruje
Hidrosanitare – Albert Bardhi  Mobilje, Hidrosanitare Fushe Kruje
Hidrosanitare-  Ferhat Cullhaj Hidrosanitare, ndricues, materiale elektrike, hidraulike Durres
Invast shpk Tregtim Dysheqesh Tirane
Klamizo Dyer/mobile te ndryshme Tirane
La Vita Klinika Kirugjise Estetike Tirane
Lesna Mobileri&paisje te ndryshme shtepie Tirane
Miele Pajisje elektroshtepiake Tirane
Mobileri – Ramazan Xheka Mobileri Fushe Kruje
Mobileri Mondial Mobileri Tirane
Prestige shpk Sallon Auttomobilash Tirane
Sitel Albania shpk Telefoni Celulare, Elektronike, etj Elbasan
Teoren Hidrosanitare, ndricues, materiale elektrike, hidraulike Durres
Vrioni dental Klinike Dentare Tirane
Xhovani shpk Tregtim paisjesh Hidrosanitare dhe pllaka Shkoder