Me MasterCard UB siguroni komoditet dhe shpejtesi per te gjitha pagesat kudo ne Bote!

Ju mund te perdorni karten sipas limitit qe zoteroni per te permbushur nevojat dhe deshirat tuaja per blerje ne mbi 20 milion pika shitjeje ne mbare Boten.

  

●  MasterCard "Jam Kuq e Zi"

●  MasterCard ne Lek

●  MasterCard ne Eur

  Keshilla perdorimi

  Asistence

  Aplikoni