ME KARTËN E KREDITIT
BOTA S’NJEH MË KUFIJ!

Me Kartat e Kreditit Mastercard Contactless nga Union Bank, llogarinë e keni në portofolin tuaj, pa qenë nevoja të prisni në radhë për të kryer pagesa, blerje, tërheqje, etj. Apliko dhe merr tani kartën që të duhet!

KARTA KREDITI

 • Karta Lek

  – Përdorim brenda dhe jashtë vendit.
  – Mundësi për blerje në POS dhe internet pa komision, kudo ku ndodheni.
  – Ofrohen limite të larta ditore për tërheqje në ATM.
  – Mundësi pagese me këste mujore, ku pagesa minimale e kërkuar është 5% nga totali i faturës.
  – Ofrohet në monedhën LEK me komision vjetor 0.
  – Interesi kreditor është 18% në vit. – Periudha falas max 48 ditë.
  – Tërheqja e Kartës brenda 2 ditësh.

 • Karta Eur

  – Përdorim brenda dhe jashtë vendit.
  – Mundësi për blerje në POS dhe internet pa komision, kudo ku ndodheni.
  – Mundësi pagese me këste mujore, ku pagesa minimale e kërkuar është 10% nga totali i faturës.
  – Ofrohet në monedhën EUR dhe komision vjetor është 20 Eur/10 Eur për kartën shtesë.
  – Interesi kreditor është 15% në vit.
  – Periudha falas max 48 ditë. – Tërheqja e Kartës brenda 2 ditësh.

 • “Jam kuq e zi”

  – Përdorim brenda dhe jashtë vendit.

  – Mundësi për blerje në POS dhe internet pa komision, kudo ku ndodheni.

  – Mundësi pagese me këste mujore, ku pagesa minimale e kërkuar është 10% nga totali i faturës.

  – Ofrohet në monedhën EUR dhe komision vjetor është 20 Eur/10 Eur për kartën shtesë.

  – Interesi kreditor është 15% në vit

  – Periudha falas max 48 ditë

  – Tërheqja e kartës brenda 2 ditësh.

Apliko në:

Telefononi pa pagesë:
0800 0800