Kartat Union Bank plotësojnë çdo kërkesë tuajën:

Blerje brenda dhe jashtë vendit

Blerje në internet

Limite të larta tërheqje cash

Mundësi zgjedhje karte në Lek apo Euro

Teknologjinë më të fundit të pagesave Pa kontakt – Contactless.

  

                                                                          Zgjidh karten qe deshiron!