Me MasterCard UB siguroni komoditet dhe shpejtesi per te gjitha pagesat kudo ne Bote!

Ju mund te perdorni karten sipas limitit qe zoteroni per te permbushur nevojat dhe deshirat tuaja per blerje ne mbi 20 milion pika shitjeje ne mbare Boten.

 

Master Card Lek 

Mastercard ne Eur

Kushtet_e_punes_word-MC BIZNES