Fondi i Kreditimit – 3 arsye per te perfituar nga Fondi i Kredititimit te Union Bank

 

 

Fondi i Kreditimit - 3 arsye per te perfituar nga Fondi i kredititimit te Union Bank

 

 

 

I nderuar bashkepunetor/partner i Union Bank

 

 

Ju nxisim te perfitoni nga Fondi i Kreditimit SME te Union Bank. 

 

Ju mund te gjeni avantazhe nga Fondi i Kreditimit SME te Union Bank:

 

- levrimi i fondeve sipas nevojave per kreditim   dhe/ose overdraft

 

- thjeshtesia e procedurave qe ju kursen kohe 

 

- keshillimin e personalizuar per menyren e aplikimit 

 

 

 

Aplikimi eshte i thjeshte 

 

- mjafton të plotësoni dhe dërgoni të dhënat e kerkuara dhe një punonjës i Union Bank do t'Ju kontaktojë menjëhere.

 

- Ju ftojme te vizitoni degen me afer jush te Union Bank per te aplikuar dhe per te marre informacion me te detajuar.

 

 

- 0800 0800 - telefononi falas

                                       Formulari

 

 

    Plotesoni te Dhenat

Shperndajeni: