Kredi Hipotekore

        Kredia hipotekore eshte kredi afatgjate dhe ofrohet nga banka kundrejt nje garancie – Pasuri e Paluajtshme.

  • Kredia per te blere apo ndertuar Shtepi!

 Jeni ne kerkim te blerjes se nje shtepie te re, te nje shtepie te dyte, te nje shtepie ne plazh? 

Union Bank ofron kredi afatgjate, sipas monedhes se preferuar dhe me procedura minimale.

Ju mjafton te zgjidhni ku doni te blini. Nese nuk e keni bere ende Banka ofron kushte preferenciale per blerje ne firmat e ndertimit me te cilat ka marreveshje.

Klikoni ketu per me teper info

  • Kredia "Shtepia per Familjen"

Deshironi te rindertoni shtepine, te ridekoroni ambjentet, te blini mobilje te reja, te blini nje makine te re, te financoni studimet etj..

Kredia "Shtepia per Familjen" Ju vjen ne ndihme. 

Kredia ofrohet per afate te gjata, ne monedha te ndryshme dhe me procedura minimale.

   Banka Ju ofron parate, Ju zgjidhni ku do t'i investoni!

Klikoni ketu per me teper info

  • Kredia e Zgjuar – Linje e hapur kredie hipotekore

Nuk deshironi te aplikoni per kredi sa here keni nje nevoje?

Kredia merret tani dhe mund te perdoret kur Ju duhet, duke paguar keste vetem per shumen e terhequr.

Kredia e Zgjuar eshte kredi me limit kreditor te paraaprovuar, e cila mund te perdoret per nje larmi qellimesh: rinovimi i shtepise dhe mobiljeve, dhoma e gjumit te femijeve, universiteti, dasma e vajzes/djalit, nevoja shendetsore, makine te re, etj...

Klikoni ketu per me teper info

 Kredi Konsumatore

Kredia konsumatore eshte kredi e ofruar nga banka pa nevojen e nje garancie dhe per nje larmi qellimesh.

 
  • Kredia Personale e Shpejte – Shpejtesi Personale

Kredia Personale e Shpejte mundeson financim pa nevojen e nje bashkekredimarresi apo dorezanesi. Ju nuk duhet te paguani shpenzime shtese per sigurimin e jetes apo shpenzime noteriale dhe mund ta mbyllni ne cdo kohe kredine pa komision parapagimi.

Aprovim i shpejte – Minimum dokumentacioni!

Klikoni ketu per me teper info

  • Kredi Konsumatore

Kredia konsumatore mundeson financim per qellime te ndryshme: ridekorim i shtepise, blerje te mobiljeve, pajisje elektroshtepiake, studimet, blerje makine etj...

Ju nuk duhet te paguani shpenzime shtese per sigurimin e jetes apo shpenzime noteriale dhe mundesi per ta mbyllur ne cdo kohe kredine pa komision parapagimi. 

                         Larmi shumash – Larmi afatesh – Aprovim i shpejte – Minimum dokumentacioni!

Klikoni ketu per me teper info

  • Kredi Konsumatore Preferenciale

Kredia konsumatore preferenciale  mundeson financimin per qellime te ndryshme, ridekorimi i shtepise, blerje te mobiljeve, pasisje elektroshtepiake, studime, blerje makine etj...

Vecoria e kesaj kredie eshte plotesimi I te gjitha kerkesave personale dhe familjare pa nevojen e nje kolaterali 

                         Larmi shumash – Larmi afatesh – Aprovim i shpejte – Minimum dokumentacioni!

Klikoni ketu per me teper info  • Kredi per te financuar Studimet

Deshironi te financoni studimet universitare apo pasuniveristare, brenda apo jashte vendit? 

Union Bank Ju ofron kredi me komisione dhe kushte preferenciale. 

Ju nuk duhet te paguani shpenzime shtese per sigurimin e jetes apo shpenzime noteriale dhe mund ta mbyllni ne cdo kohe kredine pa komision parapagimi.

                          Larmi shumash – Larmi afatesh – Aprovim i shpejte – Minimum dokumentacion!

Klikoni ketu per me teper info

  • Kredi e Sigurte – Cash Collateral

Ju duhen para dhe nuk deshironi te terhiqni depozitat Tuaja?

Banka ju mundeson kreditim me norma preferenciale per cfaredo nevoje: mobilim, pushime, blerje te ndryshme etj. 

Pa komision disburesimi dhe mundesi per ta mbyllur kredine ne cdo kohe pa asnje komision.

                          Larmi shumash – Larmi afatesh – Aprovim i shpejte – Minimum dokumentacion!

Klikoni ketu per me teper info

Kredi te tjera

   
  • Kredia e Gjelber – Eco Rinovim

Kredia e Gjelber synon financimin e investimeve qe mundesojne perdorim eficent te energjise duke sjelle kursim te saj dhe reduktim te kostove Tuaja.

Ju mund te zgjidhni ta merrni si kredi konsumatore ose si kredi hipotekore kundrejt nje kolaterali. Banka ofron norma preferenciale interesi (zbritje nga normat e aplikuara). 

                                                                                                                     Kursim!

Klikoni ketu per me teper info

UnionBank_Kredia-Eko-Rinovim_Eficenca-e-Energjise

UnionBank_Cfare-eshte-Eficenca-e-Energjise

www.aab.al/edu/ee/index.php

  • Union Bank Leasing - Landeslease

Deshironi te blini nje makine te re?

Landeslease si pjese e Union Bank, mundeson financimin e te gjitha llojeve te autoveturave, ne bashkepunim me te gjithe koncesionaret qe operojne ne tregun shqiptar, duke i'u pershtatur me se miri kerkesave Tuaja.

Ju mjafton te zgjidhni makinen qe deshironi, ne rast se jeni te pavendosur, stafi i Landeslease mund t’Ju sygjeroje makinen qe i pershtatet kerkeses dhe buxhetit Tuaj. 

- Per makinat e reja kohezgjatja e financimit deri ne 60 muaj.

- Per makinat e perdorura kohezgjatja e financimit deri ne 48 muaj.

- Aprovim brenda 24 oresh.

- Bashkepunim me kompanite me te medha te sigurimit ne Shqiperi.

Klikoni ketu per me teper info

 

www.landeslease-al.com 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Tel: +355 (0) 4 23 89 111

       +355 (0) 4 22 48 938

       +355 (0) 4 22 74 630

Fax: +355 (0) 4 22 51 038

 

Informacion Parakontraktor