Union Bank financon nevojat tuaja në sektorin privat për të zgjeruar aktivitetin, për të ndërtuar dhe finalizuar projektet tuaja, për të mbështetur idetë tuaja, për të përmirësuar teknologjinë, për nevoja likujditeti, për të harmonizuar ciklin e biznesit tuaj, jemi gati për cdo nevojë emergjente tuajën!

Ne duam të jemi partnerët tuaj, të krijojmë një marrdhënie besimi afatgjatë me ju! Duam të jemi banka juaj!


Avantazhet tona janë fleksibiliteti, çmimet dhe kushtet me konkuruese, shpejtësi dhe lehtësira në plotësimin e kërkesave tuaja!

Paketa e Likuiditetit

Nisur nga situata aktuale e shkaktuar nga pandemia e “COVID-19”, bizneset kanë nevojë më tepër se kurrë për likuiditete të shpejta për të mbuluar kostot operative. Për këtë arsye UNION BANK ofron një paketë të plotë për të gjtha bizneset që kanë nevojë për likuiditet, për të mbuluar jo vetëm shpenzimet e pagave, por për të gjitha kostot operative apo për të rivëne në funksion aktivitetin e biznesit.

 

Paketa e Likuiditetit për biznese përbehet nga:

·         Kredi ose Overdraft për kapital qarkullues deri në 100,000 Euro.

·         Fleksibilitet në kolateral;

·         Deri në 2 milion Lek, nuk kërkohet hipotekë;

·         Shpejtësi në aprovim.

·         Kartë krediti automatike deri në 2’000 Euro.

·         E-banking pa komision mujor.

Aplikoni online në adresën e e-mailit This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ose kontaktoni me Këshilluesin tuaj të Biznesit dhe ne ju sherbejmë me të gjithë ekspertizën tonë!

Për tu njohur me të gjitha përfitimet e Paketës së Likuiditetit klikoni  këtu.