Në vijim të masave për parandalimin e COVID-19, Union Bank vazhdon të kujdeset maksimalisht për klientët dhe punonjësit e saj. Gjatë këtyre ditëve është kryer dezinfektim i të gjitha degëve dhe ATM-ve në çdo qytet ku Banka është prezente, si dhe i ambienteve në Zyrat Qendrore. Së bashku, do vazhdojmë të qëndrojmë të mbrojtur dhe të sigurt.

Klikoni këtu për të parë një video nga dezinfektimi i degëve Union Bank.