Plane speciale, interesa speciale…


25 mujore (interesi ne fund)

Ne Lek, Eur dhe Usd
Shuma minimale për këto depozita fillon nga 500,000 Lekë ose 5000 Euro/Usd.
Nepermjet Depozites 25 mujore, perfitohet norme e larte interesi dhe fleksibilitet ne rast nevoje per fondet.

 

35 mujore

Ne Lek dhe ne Eur
Shuma minimale për këto depozita fillon nga 500,000 Lekë ose 5000 Euro.
Nese nje TD 35 mbyllet pas 12 muajve, ajo perfiton interesin e TD 12 mujore per ditet e qendrimit te fondeve ne Depozite
ndersa nese mbyllet pas 24 muajve ajo perfiton interesin e TD 24 per ditet e qendrimit te fondeve ne TD.

 

Klikoni ketu per te pare normat e interesit