Union – Just another WordPress site

Pse 1 dhe jo 2

Përfito tani nga Depozita e Verës me afat për 1 vit dhe fito interes sa për 2 vjet

Prenoto takim tani për t'u informuar mbi të gjitha
përfitimet e depozitës së verës

PRENOTO NJË TAKIM

Depozita e Verës!

DEPOZITO PËR NJË VIT DHE FITO INTERES SA PËR DY VJET

Përfito tani nga Depozita e Verës me afat për 1 vit dhe fito interes sa për 2 vjet.

Përfito falas Kartë Krediti MasterCard për shpenzime të përditshme pa prekur fondet e kursyera.

Oferta është e vlefshme për individë dhe kompani. Oferta vlen për fonde të reja dhe fonde që rinovohen

Depozita ofrohet në monedhat: Lek dhe Euro. Vlera minimale e depozitimit është 500,000 Lek dhe 5,000 Euro. Afati i depozitës është 12.5 muaj.

Përfito tani nga Depozita e Verës me afat për 1 vit dhe fito interes sa për 2 vjet

0800 0800

PRENOTO NJË TAKIM

Të dhënat e klientit