Union Bank vijon të kujdeset për klientët e saj, duke punuar vazhdimisht për rritjen e cilësisë së shërbimit dhe produkteve, si dhe ofrimin e tyre në ambiente komode dhe të përshtatshme për klientët. Në këtë kuadër, Union Bank njofton klientët e Degës Lana se kjo degë do jetë e mbyllur në datat 7-21 Tetor 2020, për arsye të punimeve të nevojshme për rikonstruksion dhe se te gjithë klientët e saj janë të mirëpritur të kryejnë veprimet bankare në çdo degë tjetër të Union Bank. 

Gjithashtu ju kujtojmë se për të kryer veprimet bankare lehtë, thjesht dhe kudo ku jeni, ju mund të përdorni platformën digjitale UB Online. Për më shumë informacion rreth UB Online, ju lutemi, klikoni këtu: https://unionbank.al/ubonline/