Super Oferte per te gjithe mbajtesit e kartes Kuq e Zi , cmim preferencial per blerje tek dyqani zyrtar I FSHF-s.

Bli me karten Kuq e Zi dhe perfito zbritje deri ne 50 % ne dyqanin zyrtar te FSHF-s.

 

Union Bank, sponsor zyrtar i Kombetares se Futbollit siguron nje super oferte per te gjithe klientet e saj qe jane te pajisur me Karten Kuq e Zi.

Nese pagesa behet me karten Kuq e Zi Ju mund te perfitoni 50% zbritje per cdo artikull te blere ne dyqanin zyrtar te Federates Shqiptare te Futbollit.

Nxitoni te perfitoni nga ky okazion! Oferta eshte e vlefshme per nje periudhe kohe te kufizuar.

 

Oferta eshte e vlefshme edhe per klientet qe e sigurojne karten Kuq e Zi gjate kohes te vlefshmerise se ofertes.

 

                               Karta Kuq e Zi