Shitet - Toke Are me siperfaqe 1'650 m2, Ishull-Shengjin, Lezhe

Cmimi: 5,506 lek/m²

Siperfaqe: 1,650 m²

Vlera totale: 9,085,000 lek

Vendodhja: Ishull-Shengjin, Lezhe

 

Komente -Union Bank ka në pronësi nje tokë arë me sip. 1'650 m2 e ndodhur në zonën e Depozitave pranë liqeni të Kenallës.

Prona ndodhet buzë rrugës nacionale Lezhë-Shëngjin , është e pa rrethuar dhe hyrja në të realizohet në anën veriore. Toka shtrihet në një terren fushorë dhe ka një konfigurim në formë të rregullt katërkëndore.

Kontakt: 

Edlira Toshkezi
Tel: 04 23 89 075
Cel: 069 5229 878
email:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ;

Diana Goga
Tel;042389023; 
cel; 0662072138; 
email: 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

                                            Data e Publikimit: 23.05.2016