Shitet - Njesi+Bodrume, Lagja “28 Nentori”, Vlore

 

Lloji prones Njesi Bodrum Njesi Bodrum Njesi
Pasuria Nr: 8/11-N37 8/11-B-14 8/11-N38 8/11-B-13 8/11-N49
Siperfaqe: 255.0 m² 130.0 m² 262.0 m² 145.6 m² 47.8 m²
Cmimi: 461 €/m² 154 €/m² 461 €/m² 154 €/m² 293 €/m²
Vlera: 117,504 € 19,968 € 120,730 € 22,365 € 14,000 €
   

Komente -Union Bank ka në pronësi  2 bodrume dhe 3 njesi, te njejten godine, me vendodhje pranë Shkolles se muzikes, Vlore. Njesia N37 dhe bodrumi B14 jane te lidhura me njera tjetren nepermjet shkalleve te brendshme dhe funksionojne sebashku. Ne te njejten menyre jane te lidhura dhe njesia N38 dhe bodrumi B13. Njesia N49 funksionon e pavarur nga pronat e tjera.  Njesite kane nje lartesi kati rreth 4.5 m dhe jane rreth 1.5 m mbi nivelin e tokes. Bodrumet ne njeren faqe kane dritare te vogla per ti mundesuar hyrjen e drites ne te. 

 

Kliko per me shume foto

Kontakt: 

Armida Cero 
Tel: +355 4 2389075 183 
Cel: +355 66 40 66 497 
e-mail: 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ;

Diana Goga
Tel;042389023; 
cel; 0662072138; 
email: 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

                                            Data e Publikimit: 19.05.2016