Shitet - Toke Are me siperfaqe 4,712 m2, Arapaj, Durres.

Cmimi: 18 €/m2
Siperfaqe: 4712 m2

Vlera totale: 88 000 €
Vendodhja: Arapaj, Durres.

Komente - Union Bank ka në pronësi nje tokë arë me sip. 4,712 m2 e ndodhur në kodrat e fshatit Arapaj, në anën lindore të rrugës Nacionale Tirane-Ndroq-Durres dhe me akses të drejtpërdrejtë në të, në një terren kodrinor me pjerësi të vogël. Ajo ndodhet ne kufi te vreshtarise Sucralba. Toka arë është pa rrethuar dhe në gjëndje natyrale. Prona ka pranë rrjetin elektrik dhe atë të ujit të pishëm.

 

 Kliko per me shume foto

Kontakt: 

Edlira Toshkezi
Tel: 04 23 89 075
Cel: 069 5229 878
email:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ;

Diana Goga
Tel;042389023; 
cel; 0662072138; 
email: 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

                                            Data e Publikimit: 19.05.2016