Shitet - Ndertese me siperfaqe 231 m2, Lagja “Shenkoll”, Elbasan.  

Cmimi: 230 €/m2
Siperfaqe: 231m2

Vendodhja: Lagja “Shenkoll”, Elbasan.  

Komente:Union Bank ka në pronësi nje ndertese e cila eshte perdorur si Furre Buke dhe eshte ne gjendje shume te mire. Ndertesa ndodhet ne nje zone industriale dhe tregetare te Elbasanit, prane kryqezimit te rrugeve “Thoma Kalefi” dhe “Aleks Vini”. Per efekt te vendodhjes, prona ka mundesi te mira perdorimi edhe si magazine ose per veprimtari te tjera tregtare..

 


Kontakt:
Armida Cero
Tel: +355 4 2389075 183
Cel: +355 66 40 66 497
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ;

Diana Goga
Tel;042389023;
cel; 0662072138;
email:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

                                            Data e Publikimit: 03.05.2016