3 Toka Are ne Porto Romano (Fshati Rinia, Durres)

 

 

 

 

Siperfaqe Toke: 39,850 m2; 5,049 m2; 25,002 m2

Vendodhja: Porto Romano (Fshati Rinia, Durres)

Kliko ketu per me shume

 

 

 

 


3 Njesi + 2 Bodrume, Shkembi i Kavajes, (Shkallnur, Durres)

 

 

 

 

 

 

Cmimi njesi: 218 €/m2; 173 €/m2; 210 €/m2;

Siperfaqe Njesi: 122,92 m2; 148,99 m2; 120,5 m2

Vlera totale Njesi:  26,800 €; 25,700 €; 25,200 €; 

 Cmimi Bodrum: 163 €/m2; 141 €/m2;

 

Siperfaqe Bodrum: 134,69 m2; 120,6 m2

Vlera totale Bodrum: 22,000 €, 17,000 €

Vendodhja: Shkembi i Kavajes (Shkallnur, Durres)

 

Kliko ketu per me shume

 

 

 


Toke Are me siperfaqe 10'000 m2, Ishull-Shengjin, Lezhe

 

 

 

Cmimi: 1,800 lek/m2

Siperfaqe: 10,000 m²

Vlera totale: 18,000,000 leke

 

 

 Kliko ketu per me shume

 

 

 


 Shitet resorti Kame (Truall dhe ndertese)

 Ibe e poshtme, Tirane

 

 

 

Siperfaqja e truallit: 5,565 m2  

Siperfaqja totale ndertimore: 1, 080.7 m2  

Cmimi: 700.000 €

 

 Kliko ketu per me shume

 

 


Shiten 2 troje + ndertesa,Lagjja "Kadri Qystri" Lushnje

 

 

 

1.Siperfaqja e truallit: 722 m2  

1.Siperfaqja e nderteses(1 kat, magazine): 110 m2  

1.Cmimi: 3,900,000 leke

2.Siperfaqja e truallit: 2,300 m2

2.Siperfaqja e nderteses(1 kat, magazine): 518.0 m2  

2.Cmimi: 8,800,000 leke

 

 Kliko ketu per me shume

 


Shitet ose jepet me qera :Njesi sherbimi,

Rr. Viktimat e Pojanit, Korce:

 

 

 

 

Cmimi njesia: 95.200 euro                             

Siperfaqja e njesise: 121 m2

 

 Kliko ketu per me shume


Shiten : 2 Njesi, ne nje objekt shumekatesh,

shume afer Portit ne Durres:

 

 

 

 

Cmimi njesia N18: 146.000 €                             

Siperfaqja e njesise N18: 202 m2

 

Cmimi njesia N22: 67.000 €

Siperfaqja e njesise N22: 106 m2

Kliko ketu per me shume

 

 


Shitet :Truall dhe Ndertese 2 dhe 3 kate,

e ndodhur ne Lagjen “3 Heronjte”, Shkoder

 

 

 

 

Cmimi: 498.000 €                                                          
Siperfaqja e truallit: 1,914 m2

Siperfaqja totale ndertimore: 1,980 m2

Vendodhja: Lagja “3 Heronjte”, Shkoder

 Kliko ketu per me shume

 


Shitet :Toke Are e ndodhur ne Barbulloje, Lezhe

(Zona e plazhit, Tale), Lezhe

 

 

 

    Cmimi: 238,600 €

    Siperfaqja e tokes are: 6,731 m2

    Vendodhja: Barbulloje, Lezhe, Zona e plazhit, Tale

    Kliko ketu per me shume

 

 


 

Shitet ose jepet me Qera: Ndertese me siperfaqe 231 m2, Lagja “Shenkoll”, Elbasan.

 

Cmimi:123€/m2

Vlera totale:28,400€


Siperfaqe: 231 m2Vendodhja: Lagja “Shenkoll”, Elbasan. 

 

 

Kliko ketu per me shume

 


 

Shitet: Njesi+Bodrume, Lagja “28 Nentori”, Vlore

 

Cmimi Bodrum: 110 €/m2, 110€/m2 

Siperfaqe Bodrum: 130 m2, 145.6 m2

Vlera totale Bodrum: 14.200 €, 15.900 

 

Cmimi Njesi: 327 €/m2, 1327 €/m2

Siperfaqe Njesi: 255 m2, 262 m2

Vlera totale Njesi: 83.300 €, 85.600 

Vendodhja: Lagja “28 Nentori”, Vlore 

 

 

 Kliko ketu per me shume

 


Shitet: Toke Are me siperfaqe 1'650 m2, Ishull-Shengjin, Lezhe

 

 

Cmimi:3,225 lek/m2

Siperfaqe: 1,650 m²

Vlera totale: 5,320,000 lek

 Vendodhja: Ishull-Shengjin, Lezhe 

 

 

 Kliko ketu per me shume